Menu
Gildia Pióra na Patronite

Róży czerń

I zawisły chmury,
widać, są piękne...
mają krwawe kontury.

Szukam słońca promienie,
chcę ujrzeć Twe spojrzenie.
Nie będzie mi to dane...

Myśli me rozczochrane,
myśleć o Tobie nie przestanę.
Nie wierzę w cuda.

Uciekasz tchnieniem wiatru,
nie wiejesz mi po twarzy...
Mi się to marzy!

Świecisz blaskiem niebieskim,
uracz mnie wzrokiem anielskim.
Piorunami nie ciskaj, jeno mnie uściskaj!

8232 wyświetlenia
90 tekstów
3 obserwujących
  • 19 November 2012, 19:41

    Bardzo się cieszę, że Ci się podoba. Odsyłam pozdrowienia... jeszcze gorętsze ;)

  • 27 June 2011, 23:43

    Idę do łóżka ;) Dobranoc ;*

  • ulubiienica

    27 June 2011, 23:14

    No a jak ^^

  • 27 June 2011, 23:09

    Sprytna z Ciebie bestia ;)

  • ulubiienica

    27 June 2011, 23:00

    Oto chodzi :D

  • 27 June 2011, 22:48

    ;* Bo nie usnę ;D

  • ulubiienica

    27 June 2011, 22:15

    mmm <3

  • 27 June 2011, 22:03

    Twoja opinia jest dla mnie plusem ;)

  • ulubiienica

    27 June 2011, 22:02

    Kurczę no...dałabym plusa,ale nie mam :( podoba mi się ^^