Menu
Gildia Pióra na Patronite

I zasnąć. I nie czuć nic. I odejść. I nie być. Bo tak zawsze łatwiej jest.
Uciec w miejsce gdzie nikt nie powie mi ''Nie''.
Gdzie miłość jest lekiem, gdzie chroni przed deszczem.
Deszczem łez, które padają na Twoje rzęsy.
Dotyk nie parzy, łagodzi obrażenia.
Gdzie znaczysz coś więcej niż wczorajszy dzień

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
  • RozaR

    13 June 2014, 19:36

    Znam ten stan - to oznaka że nie radzisz sobie. Nie ma ucieczki -tylko walka najczęściej nad sobą.