Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaczekam

I zanim odejdę,
Razem z tobą pobiegnę,
W stronę zachodzącego słońca,
Z tobą zaczekam do końca,
A kiedy mnie już nie będzie,
Będę z tobą wszędzie,
W twoim sercu będę z tobą chodził,
Nawet wtedy gdy będę już odchodził...

3156 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!