Menu
Gildia Pióra na Patronite

Serce

i wyrywasz mi serce
ja myślę - z miłości
i zjadasz je wielce
ja myślę - niech boli
i mówisz nie kocham
ja patrze- odchodzisz
i wiem już nie przyjdziesz
ja czuję - jak boli.
i uciekłaś na zawsze
ja umieram - powoli
i ja już nie myślę, nie patrzę, nie czuję
ja umieram- na zawsze.

14 513 wyświetleń
187 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!