Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krawędź

I wszystko nagle pękło
w sekundzie oddechu
bez krzty uczuć

Za późno na twój dotyk
nie czas na ckliwość
umazaną błahym spojrzeniem

Skąd wziął się ten
bezduszny wzrok
obejmujący moje serce

Czy to już krawędź
za którą stawiam
kolejne kroki...

9236 wyświetleń
77 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!