Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

I wszystko byłoby dobrze
gdyby nie cisza
co tak krzyczy
i wszystko byłoby dobrze
gdyby nie wyblakłe obrazy
co czasem nabierają koloru
i wszystko byłoby dobrze
gdyby nie pytania
co nie mają odpowiedzi
i wszystko...
gdyby nie gdybanie
które nic nie zmienia

935 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • słoneczniki

    31 May 2012, 19:21

    Prawda...