Menu
Gildia Pióra na Patronite

i wstało słońce ...

i wstało słońce
nad ziemią z popiołów
Pompeje
w mym sercu zgliszcza
wybuchł wulkan namiętności
by zalec lawą zastygłą
gdy odeszłaś
zaległa cisza bez skazy
chociaż nim drzwi zamknęłaś
tętniło w nim jeszcze życie

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    19 September 2011, 08:13

    Hmm... ;)