Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Auto)Destrukcja

"Więc od teraz Ty jesteś moja, a ja jestem Twój"
I skłamał, po raz pierwszy, patrząc w Jej oczy.
Patrzał tak szczerze, któż by się spodziewał.
Lecz nie znał konsekwencji,
nie wiedział, nie rozumiał
że właśnie kogoś zniszczył.

324 wyświetlenia
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!