Menu
Gildia Pióra na Patronite

I tylko mi nie mów,
że naszym marzeniom nie po drodze,
bo nawet niebo śle nam uśmiechy,
okowy myśli rozerwane
na strzępy, ciężar swój zrzuciły,
i wspólny kierunek pragnień obrały.
I kiedy dłoń mi podasz kochana,
uklęknę natłokiem szczęścia przybity,
ust dosięgnę, serce utulę,
i w szept Twój się wsłucham :
" przeznaczeniem tyś jest
mój miły, odkąd się serca wsłuchały,
dla siebie zabiły"

43 336 wyświetleń
304 teksty
260 obserwujących
  • xTajemniczax

    4 January 2012, 00:40

    Przepięknie przekazałeś emocje, świetnie dobrane słowa. :)

  • cytryNowa

    13 November 2011, 17:14

    przepiękne :)

  • Voyage

    15 September 2011, 15:52

    Piękne dzięki..;)

  • Voyage

    30 May 2011, 11:43

    ;)))

  • anna kowalczyk

    29 May 2011, 23:39

    :::::::))) !

  • Voyage

    29 May 2011, 18:04

    ... ;)....

  • 29 May 2011, 18:02

    ... ;)....

  • Voyage

    29 May 2011, 18:01

    Ja też miałem nie pisać...ehhh..;)
    Dzięki Grażko i wiesz..;)

    truskawkowe ;)

  • 29 May 2011, 17:56

    Niech niebo śle Ci uśmiechy
    Po drodze..spełnia marzenia
    A Ty...
    Utul do serca..dosięgnij ust
    I nie bój się..przeznaczenia...

    ...a miałam nic nie mówić ;)
    ...pozdrawiam :))

  • giulietka

    29 May 2011, 15:38

    Więc i ja nic nie powiem, tylko się uśmiechnę;)