Menu
Gildia Pióra na Patronite

spaceruję

i tak sobie dzień minął
zwyczajnie
bez uniesień
jak wiele w życiu

uciekł
bezpowrotnie

wychodzę na spacer
ciemną porą
jakiś kot
miedzy nogami przebiegł
latarnie żółty
rzucają blask

i cień

tak jakoś smętnie
nostalgia
byleby przeżyć
aż zgasną latarnie
bez snu noc

i mrok

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!