Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

i serce znowu w głaz się zmienia....
będąc nieosiągalne dla nikogo...
nie wyda już ciepła...
nie poczujesz jego bicia..
zastygło! by znowu nie cierpieć...

15 678 wyświetleń
50 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!