Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nonsens

Irytujący nonsens leniwie człapie
W zaduchu gnije jego opasłe ciało
Wielkie, karmione obłudą, sapie
dyszy, machina z Oświęcimia, chrapie,
a smród jego trzewi, komór gazowych
gorączką bucha, pieniądza banknotów spalania
Efekt uboczny głupoty, bądź wiedzy, starszych
mędrców Syjonu i ich usilnego starania
by nadać sens, temu co go nie posiada
Choroba go niszczy od lat milionów
Wywołana lekiem na brak objawów, jedna rada
Jeśli nie ma potrzeby, nie używajcie już głów...

5473 wyświetlenia
53 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!