Menu
Gildia Pióra na Patronite

spowiedź samobójcy

ironiczne spojrzenia
mijane istoty
jak w śnie obłędu
chcę być niewidoczny
stopić się z mgłą
moich imaginacji
oni chcą mi powiedzieć
''idź, skocz z wąwozu''
krzyczę
przeraźliwy skowyt
bezgłośnego błagania
o litość nieskończoności
wieczności
potęgi czasu bez kresu

piję by być
bez alkoholu mnie nie ma
zdradzony przez wszystkich
za życia umarły
ktoś daje mi w twarz
nie wiem

nauka latania
w przestworzach snu
wolność
mgnienie oka
oni nie wiedzą o tym
jak trudno
zrobić ten jeden krok
w nicość

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!