Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieporozumienie.

i po co te ćwiczenia
na coraz lepszą pamięć
po co te zapiski i wszystkie techniki
gdy na samym końcu
wszystko będzie odebrane
i tylko zaduma zostanie
dlaczego wszystkim tym
sympatycznym nieznajomym ludziom wokół
głos się łamie na nasz widok

12 127 wyświetleń
229 tekstów
6 obserwujących
  • fyrfle

    13 June 2018, 18:42

    A to świetny tekst.