Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolejne splątanie

i pijasz wódkę pustką zachłyśniętą
gdy odchodzę z brzegu łóżka
w oddaleniu drżą prześcieradła
taka to noc małomówna

i na próżno gasisz słońca
bo brak snu płynie przez ściany,
zapach w pamięci zmysły zwodzi
to przez ten lęk ciągle wzruszany

i kochać się chcesz za bardzo
gdy ulotność w czarnych koronkach
przysiada na dłoni

53 625 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    23 October 2011, 20:21

    Dziękuje wam serdecznie :)
    pozdrawiam ciepło

  • motylek96

    23 October 2011, 18:59

    piękny w swej inności tego co na cytatach czytamy