Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intymność Twą
ukradłam spojrzeniem,
dłonią ukołysałam,
oplotłam pocałunkiem.

Oddech Twój
co rozkosz rodzi
w miłosnym uniesieniu
dreszczem rozpamiętuję.

Wypełniasz Świątynie
modlitwą we dwoje
o krzyk pierwszy ku światu.

Strumieniem co spływa
ku zaspokojeniu
dusz roztańczonych
tysiące razy.

78 910 wyświetleń
936 tekstów
120 obserwujących
  • lightbreeze

    31 October 2011, 10:16

    Podoba mi się.... :)

  • Brill

    31 October 2011, 09:58

    w wypadku oceny... lepszy jeden plusik niż miliony małych minusików :).
    Sam wiersz... już sprawia, że czuję się dobrze :)

  • meedea

    31 October 2011, 00:44

    Dziękuję ;)

  • czarnulkaa

    31 October 2011, 00:43

    o jak ładnie i przytulnie... zabieram i zostawiam plusik;) pozdrawiam