Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inne będą

Inne będą nasze domy
I marzeń jakby mniej
Będzie
Zabraknie wzruszeń
Z byle powodu
I uśmiechów
Skrytych w kącikach
Ust naszych
Inni będą przyjaciele
I nasze życia
Innymi drogami się rozejdą
Zmienimy numery
Adresy
Samochody

I nie będzie już takich
Co byli zawsze
Przybędzie nam tych
Których nigdy nie ma

Dedykuję: drzewom, które pamiętają

5917 wyświetleń
86 tekstów
19 obserwujących
  • zapach_bzu

    6 July 2017, 17:46

    Adnachielu, Yestem, RozaR...
    dziękuję za odwiedziny i wpisy. Przyjemnego popołudnia Wam życzę.

  • RozaR

    6 July 2017, 06:14

    Okropnie fatalnie , brzydko --
    Żartowałem
    Oczywiście że ładnie

  • 5 July 2017, 23:37

    Ładne.
    Dobranoc. :))

  • Adnachiel

    5 July 2017, 21:46

    Poruszyłaś mnie.
    Piękne, szczególnie ostatnie wersy dopełniają wszystko w niezwykle wzruszający sposób.
    Pozdrawiam Cię serdecznie.