Menu
Gildia Pióra na Patronite

i nigdy

i nigdy i nigdy i nigdy przenigdy
nie mów, że to nie zdarzy się mi.

Ja pewny jestem tego,
że
to nigdy i nigdy i nigdy przenigdy
nie zdarzy się mi .

Nie zdarzy się miłość na nie moich zasadach
i nigdy już nigdy...

i zawsze i zawsze prze zawsze...moja pewność to naiwność.

6401 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!