Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Inicjały byłej na ścieżce miłości
otulały dzień jej upadłości
krążący sęp nad jej zwiędłym ciałem
czekał gdy ja żabę umuzykalniałem
morał z tego wiersz taki
że Mickiewicz będzie ze mnie nijaki

2299 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!