Menu
Gildia Pióra na Patronite

I nawet dam Ci klucz - do Mego serca
Ty weźmiesz nóż i nie zadrży Ci ręka
Wbijesz go mocno i jeszcze przekręcisz
Przecież to właśnie najbardziej Cie kręci

Kochanie..
Każdy Twój oddech nasączony zakłamaniem
A Ja nie protestuje, mam nadzieję na zmianę
Łudzę się - plastrami zaklejam każdą ranę
Że wcale tak nie boli, zwyczajnie udaję

Kochanie..
Zabijasz każdym słowem i czynem.
Nasza miłość przestała być harlekinem.
Z zimną krwią morderczyni - Ja masochistka.
Ja miłości amatorka - Ty profesjonalistka.

~ Natalia K. (Innastronaduszy)

26 525 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!