Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podróż

im dłuższy rozkład jazdy życia
tym więcej przystanków
cię czeka
- podobno - tak mówią

bilet do szczęścia
nikt go nie zarezerwuje
tak łatwo traci wartość i ważność
gdy nikt go nie szanuje

pomyśl o tym znów poraz kolejny
jak będziesz zerkać gniewem
przez okna podczas gdy pędzi
a zza szyby świat mignie
schowa się słońce za drzewami
obwieszczając lęk

twoja w tym wola dokąd się udasz
i tak nie unikniesz przystanku śmierci

17 065 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!