Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niemiłość(???)

Im bardziej Cię nienawidzę, tym bardziej Cię kocham
Im dłużej żyje, tym częściej umieram
Dziś Cie kocham, na dobre, na zawsze
Tylko przy Tobie w zimie nie marznę

Im więcej szczęścia, tym więcej bólu
Im więcej miłości, tym niemiłość szybciej wdziera
Wydziera w sercu dziurę i wszystko we mnie rujnuje
Twoja niemiłość, to nóż bolesny. Czy Ty kochasz mnie jeszcze?
Blaknę, płowieję, strach ze strachem się zastrasza
Milknę, uspakajam się. Umieram z miłości
Umieram

1799 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!