Menu
Gildia Pióra na Patronite

Iluzja

iluzją jest sen
blask świec
splecione cienie dwa
zgrany rytm
rozogniona materia ciał
tańczą zmysły
ekstazy cichy krzyk
pieszczotą mruczy szczęście
wygina koci grzbiet
nadchodzi świt
noc sączy wątłe światło dnia
spalona w ogniu ćma

6861 wyświetleń
70 tekstów
36 obserwujących
  • marka

    27 March 2010, 15:05

    Miłego dnia.
    Ciekawe nastroje
    i w ogóle podjęty temat.