Menu
Gildia Pióra na Patronite

I leże obok ... chyba daleko
I czuję Ciebie ... wciąż słyszę echo
Długą północ wciąż tu łapie
Ty dziwisz się, a ja potrafie ...
Umiem zbyt wiele czuć za słabo
Potrafię cieszyć się łzą dławiąc ...
Chce poczuć życia Twojego szczęście
Odnaleźć wreszcie do niego wejście
I idąc sobie jak nigdy, spokojnie ...
Poczuć zwycięstwo swoje w tej wojnie.

2551 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!