Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tamtym czasem na tej planszy

Ile w ogniu kropel słońca?
Ile w nocy gwiazd na niebie?
Ile pytań mam do końca?
Kogo pytam?
Siebie?
Ciebie?

Która teraz jest godzina?
Co nam zniknie czego nie ma?
Ile widzą nasze oczy?
Ile ręce mogą więcej?
Ile życie koło toczy?
Ile wolniej?
Ile prędzej?

Nie wiem
Zgadę
Wmówię sobie!
Zamknę oczy i policzę
Rzucę kostką
Podam Tobie...

18 678 wyświetleń
616 tekstów
46 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!