Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ile razy

Ile razy ktoś ci powie weź się za siebie człowieku?
Ile razy?
ile?
Nie ma na to reguł.
W próbie z daleka od grzechu robisz swoje, codziennie.
I pier****** to co ktoś ci powie, niezmiennie.
Świat się zmienia, ze światem zmienia się życie.
Raz jest łatwiej, raz gorzej, raz niżej, raz wyżej.
Raz jest git, krótko mówiąc a nieraz się pier****.
Życie zmienia się, więc musisz działać, by się zadowolić.

2255 wyświetleń
24 teksty
0 obserwujących
  • wdech

    9 March 2016, 21:15

    hm
    ~nieżywa
    jak czytam te twoje wynurzenia*, to wiesz... może jednak ty
    już nie pisz. Lepiej wróć się i znowu tnij tym
    cyrklem.