Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ilekroć widzę Cię, przez przypadek, w śnie..
Ilekroć widzę Cię, w marzeniu, w duszy..
Tylekroć moje serce raduje się i krwawi..
rozpromienia się w krwawym uśmiechu, strasznej koszmarnej euforii..
To boli mnie tak samo jak Ciebie, a jednak Kochasz to tak samo jak ja. Szukamy się cały czas wzrokiem, wiedząc że gdy już znajdziemy sprawi nam to ból..
Czy to nie paradoks uczuć uwięziony w głupim sercu?

3502 wyświetlenia
21 tekstów
1 obserwujący
  • Tenja

    23 November 2007, 13:52

    Dobra niech będzie ;p Zaczne się mylić :PP:D

  • Tenja

    23 November 2007, 03:16

    Tylko zbyt dzikie ;)

  • Tenja

    23 November 2007, 03:09

    Zgadzam się ;p Jest piękne i okropne zarazem ;)