Menu
Gildia Pióra na Patronite

I kiedy ostatnia łza sucha ściekać po pochyłości policzka przestanie
I kiedy na stukot serca rwącego do Ciebie głucha się stanę
Czy świat dookoła mnie inne barwy przybierze?
Czy okrutniejszy wtedy się stanie?
Bez jednej pary splecionych dłoni.
Czule wyostrzonych spojrzeń.

2579 wyświetleń
33 teksty
13 obserwujących
  • awatar

    2 September 2010, 01:24

    przeczytałem początek, przewracam kartkę a na następnej stronie pusto, pozdrawiam