Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie ma Cię

I już nie mogę bez Ciebie żyć.
Codziennie czuję Twoją nieobecność.
Ciągle Cię nie ma tu,
i jeszcze trochę,
a pomyślę,
że to wszystko na niby.

Nie będę się bronić.
Przed Tobą nie chcę.
Działasz na mnie tak,
że nie mam ochoty żyć
bez Ciebie.

4406 wyświetleń
35 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!