Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

I jak pył na wietrze złamane serce leci.
Tak lekko ponad przeciętnie, samo.
Niesione w nieznane, uzależnione.
Odkryte na zamkniętą prawdę.
Czekając na koniec trasy - upadek.
Ostateczne szczęście, końca wszystkiego.
I tylko Ty wiesz jak latać z nim.
Bo przez ciebie rzucone zostało.
Ale prawda cięższa od kłamstwa.
Daje lżejsze serce, skryte lecz samotne.
Ale to nie obojętność.
To siła w prawdzie skryta.
Odejdź, Zostawiając Prawdę Za Sobą.
Nie Zabieraj Kłamstwa.

2337 wyświetleń
27 tekstów
1 obserwujący
  • Tomass

    12 October 2011, 13:11

    Może przez nieuwagę, może pośpiech, ale liczy się treść, choć zgadzam się mogło trochę przeszkadzać w odbiorze.

    Pozdrawiam :)

  • Nutka67

    9 October 2011, 22:50

    Troszkę brak konsekwencji, jesli "Ty" z dużej litery, to dlaczego "ciebie" już nie? I zdecydowaniwe zgadzam się z Ewą, duże litery przeszkadzają w odbiorze. Ale treść niezła.
    Pozdrawiam.

  • motylek96

    9 October 2011, 19:37

    super, teraz zdecydowanie lepiej:)

  • Tomass

    9 October 2011, 19:33

    już zmieniam ;)

  • motylek96

    9 October 2011, 19:32

    duże litery przeszkadzają w odbiorze, warto byłoby to zmienić

    pozdrawiam:)