Menu
Gildia Pióra na Patronite

personal devil

I hear red

sex and death
- only love
I can get

m(y) sa(d)isf*cktion

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    24 April 2018, 08:10

    or two ;)
    thx

  • Moon G

    12 April 2018, 21:44

    It's so evil
    drink one piwo
    stop do sex
    eat one keks.