Menu
Gildia Pióra na Patronite

I gdybym wysłała
wszystkie listy myślą pisane
po tysiąckroć atramentem łez
nie zostałoby mnie wcale

pod skórą mam jedynie
niewypowiedziane słowa
nieokiełznane tęsknoty
zagubiony w nostalgii czas

moja mała ojczyzno
nie zmieszczę Cię w ramionach
nie umiem modlić się o Twój powrót
dryfuję
wciąż roniąc swój sens

24 666 wyświetleń
419 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!