Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na imię jej Tania

Idzie ulicą plastikowa panienka
Włosy blond, w pasie cienka
Krzywe nogi wepchnęła
W koturny zamszowe
A na tyłek wcisnęła
Leginsy lateksowe
Nosek zadarty
Starannie dziś pudrowała
Nieważne, że przez tydzień
Smażyła się jak skwara

Lateksowa panienka
Bogini seksu
Zamiast mózgu
Trzy kilo lateksu

Wypindrzona, wycackana
Zwraca uwagę co drugiego pana
Podniecają się i ślinią
Nawet Ci z łysiną
A kobiety by takiej
Oczy wydrapały
Gdyby jak one
Tipsy miały

Lateksowa panienka
Bogini seksu
Zamiast mózgu
Trzy kilo lateksu

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
  • Myffa90

    3 November 2010, 08:47

    Hej Rafał! Miło, że mnie odwiedziłeś:))))
    Nie znam tej piosenki...
    A dziękuję wam obojgu. ;)

  • 27 October 2010, 21:51

    Hehe, świetny wierszyk, a "refren" wymiata! Od razu mi się skojarzyła piosenka Five Colors- "Plastikowa":D
    Pozdrr Emi;)

  • motylek96

    21 October 2010, 21:50

    Tobie też Emilko:)

  • Myffa90

    21 October 2010, 21:48

    No to super, że chociaż trochę rozbawiło :)
    Dobrej nocy Ewo :))

  • motylek96

    21 October 2010, 21:30

    haha a to się uśmiałam