Menu
Gildia Pióra na Patronite

L'attachement

Idziesz przez moje źrenice
w swoim tabakowym płaszczu
od tylu lat niestrudzenie
nie mam pewności
czy pochodzę z twojego żebra

jednak oswajam deszcze
przymykam powieki
które ci dają schronienie

925 wyświetleń
21 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!