Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Idziesz przed siebie niejasna, spokojna
i kusisz mnie dzisiaj, choć nie chcę ulegać
Jesteś szatańska, piękna, zdradliwa
Patrzę na ciebie, patrzę i znikam

Wyszeptaj jeszcze raz jeden, nieśpiesznie
i powiedz coś więcej, kuś mocniej, lub skromniej
Twój śmiech zabija, choć pięknie się czuję
Umieram, to dzisiaj
Umieram, to koniec

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!