Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty M czasem

Idziesz drogą w ręku kijek dzierżysz
Wcześniej serduszka i litery wydrapałaś
Lecz już o Nas zapomniałaś, woda rozmazała
Ostro wyryte w sercu nosisz, niczym w głowie

Chcesz czasami cofnąć czasy, odkupić winy
I choć jesteś czysta to czujesz brud na duszy
Słuchawki w uszach grają, zagłuszają krzyk sumienia
I choć w czarno-białych kolorach, wszystkie kolory tęczy

Smucisz się i cieszysz chcesz żyć już normalnie
Lecz to ciężkie takie, że kamień na sercu niczym ołów
Utrzymuje w marzeniach, lecz silnie na ziemi, w rzeczywistości przykuta
Czy na jawie czy też w śnie pokutę znajdziesz, prawdę powiedz czy też zaprzecz
Bo Miłości się nie sprzeda i wyrzucić nie tak łatwo, podarować też nie lekko
Obdarować, co innego, pamiętasz czy amnezja w Tobie, to zapamiętaj tylko sobie jedno
Wiec, że Kochana platonicznie czy też wnet fizycznie, to Miłości jak śmierci oszukać nie dasz rady

https://www.youtube.com/watch?v=6qfxrt3s_i0

66 747 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • piórem2

    18 June 2018, 20:44

    Ta taka aplikacja odrzuca tych labilnych i nieodpowiednich itd kto wymyślił taką domenę? Na jakiej zasadzie pewnie lokalizacji.

  • szpiek

    18 June 2018, 20:39

    To może telefon Marjana odrzuca spam

  • piórem2

    18 June 2018, 19:40

    No chciałam ale mam nowy model telefonu Lux Torpeda" z wstępną selekcją esmsów to nowość. Nie chcą dojść.

  • szpiek

    18 June 2018, 19:36

    .... obiecanki, cacanki, a głupiemu ...

  • piórem2

    17 June 2018, 20:40

    Czekaj. Przygotuj sobie talerz pączków.

  • M44G

    17 June 2018, 20:37

    Czekam niezmiernie na ich treść.

  • piórem2

    17 June 2018, 20:29

    Chciałbyś.
    Bede ci wysyłać świńskie esmesy.

  • M44G

    17 June 2018, 20:25

    Śpi słodko i spokojnie Bożenko.

  • piórem2

    17 June 2018, 20:20

    To ta pączkarka?
    Pewnie słodką ma ... buzię.