Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idziemy wesołym krokiem
pieta przy pięcie
palec przy palcu
ramię przy ramieniu
i szereg przy szeregu
wszystko dla Artiego
a kto to kur... ten Arti....

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
  • wdech

    29 July 2014, 11:57

    Arti to kobieta która udaje że ma skrzydła, ale spodnie zakłada, nie lubi sukienek.