Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idziemy tak sobie bliscy
cichutko zmierzając się
z rozpaczliwie bolesną burzą
szalejących dwóch światów
rozdartych na pół marzeń
z resztką cierpliwości
przepełnionej drażliwą pustką
wybuchamy w milczeniu.

I drży cały mój świat
kiedy cię trzymam blisko
walcząc z destrukcyjnymi myślami
z demonami karmiącymi
się naszym strachem
. . .

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
  • nicola-57

    27 January 2015, 16:01

    od początku po trzy kropki ostatnie- bdb wiersz
    pozdr. serdecznie