Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idziemy razem

Idziemy dumni i sztywni
W czarnych koszulach
I białych skorpionach

Krzycząc i płacząc
Gniew, a śmierć upadłym
Głosząc prosto srebrzyste
Oblicze pana naszego

Pod okryciem mrocznym
Idziemy razem jak jeden
Mąż głosząc miłość fałszywą
Jak bracia czarciego miotu

Idziemy razem przez świat
Radości maskę wielbiąc
Jakże trafnej w tych czasach

Razem na śmierć w koszulach czarnych
I białych skorpionach krwią splamionych

2387 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!