Menu
Gildia Pióra na Patronite

koło...

Idzie biegnie jedzie pędzi stoi
Zawraca ucieka patrzy goni stoi
Myśli rozumie tłumaczy odpuszcza stoi
Siedzi je pije rozmyśla stoi
Idzie biegnie jedzie pędzi stoi

Błędne koło swe układa
W rutynę znów popada
Wie co w życiu chce osiągnąć
Nie ma kto jej troską objąć

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!