Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idę w świat

Idę w świat
Podążam za tysiącem diamentowych gwiazd
Zabawiam się z księżycem pośród ciemnej nocy
Zatańczę z cieniem w blasku zorzy
Po co mi łzy
Dopasuję się do świata z mego snu
A senny anioł
Zetrze tęsknotę z mojej rozdartej duszy
I dotykiem ciepłych ramion
Uniesie ku dolinie ciszy i spokoju
Tam oparta o skały marzeń
Nie dotykając ziemi
Pofrunę wprost w ramiona słońca

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • miramija

    3 May 2012, 00:04

    Pięknie...