Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo świat jest lepszy...

Idę w koszuli z wypiętą piersią,
Lecz pod nią skrywam bliznę największą,
Tą bliznę co w sercu, wciąż mi kołacze
Tą bliznę przez którą, wciąż dusza ma płacze...

Choć czas leczy rany, ta rana nie zniknie
A czas leci dalej, przemija bezwstydnie,
To wciąż słyszę w duszy, jej słowa "kochanie"
Te słowa nadal, ryją mi banie...

To wieczny amok, bez cel życiowy...

ZmieniamNick - "Czarny"

2658 wyświetleń
33 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!