Menu
Gildia Pióra na Patronite

tłum

idę ulicą
rzeką ludzi płynę
mijam twarze
obojętne
szare
bez wyrazu

zapatrzeni w smartfony
zasłuchani w ich rytm

ktoś mnie popchną
poszedł dalej
bez słowa
jakby mnie nie było

a może ...
smutna myśl
w zakamarku duszy się tli
a może ...

mnie nie ma ?

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!