Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

idę twoim śladem
idę swoim śladem
czekam
krok
aż spadnie deszcz

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    6 March 2018, 08:26

    Dziękuję ;)

  • silvershadow

    23 February 2018, 14:03

    Szpulko - Miło Cię znów widzieć!
    Czekałem i czytałem też Twój najnowszy - świetny powrót - szpulkowe origami. ;)

    Róż - chodzę czasami ;)

    Pozdrawiam

  • szpulka

    22 February 2018, 23:34

    Ulubieńcu! czytam i czytam Twoje wiersze z ostatniego czasu mojej nieobecności, pióro zacne ;)