Menu
Gildia Pióra na Patronite

na skraju

idę śladem twych stóp
wśród drzew
na skraju przepaści
wciąż igrasz
naciągając los
na jeszcze jeden dzień

chcę cię dogonić
krzyczę z całych sił
znikasz i się pojawiasz
pomiędzy konarami

wciąż boję się
żeby nie urwał się twój ślad
na skraju przepaści

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • 31 July 2011, 01:02


    Weź mnie za rękę i poprowadź na krawędź. I stój tam ze mną, aż się zmęczę, i...