Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ścieżka w lesie...

Idę
ścieżką w lesie,
słońce
na niebie świeci,
biała chmura
gdzieś leci.
Wiatr
szumem liści smutną melodię gra,
ptak
żałobną pieśń śpiewa,
drzewo
płacze,
już go więcej
nie zobaczę...

28 031 wyświetleń
169 tekstów
7 obserwujących
  • Aliaa

    18 May 2013, 23:08

    ciekawy ;)