Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ogrodową idę

Idę Ogrodową
Pełną dziur
Wszelkich nierówności
Samowoli budowlanej
Lecz czuję się dobrze
Na mojej ulicy
Mimo wszystko
Tu jest mój dom
Miejsce też
Dla mojego serca najbezpieczniejsze
Tu pokój i spokój ten święty
Więc nie pytaj mnie
Czemu te strofy
Nie dmą w typowy
Balon poezji
Rzeczywistość
Jest najpiękniejszą
Bo życiu chodzi wyłącznie
Żebyśmy żyli

297 717 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!