Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cztery pory

Idę...
Idę gdzieś przed siebie.
Czas mija a ja nadal nie wiem dokąd.
Wokół mnie sama ciemność.

Powiedz czemu nic nie widzę ?
Czy to chmury zawisły nad mą głową, a może...
Może zgubiłam się sama w sobie...

4 pory roku nieustannie walczą w moim sercu.
.
.
.
Ciekawe z którą dziś zasnę.

3089 wyświetleń
53 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!