Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec

Idę ciemną, opuszczoną ulicą.
Krople deszczu spływają po moim ciele.
Moja skóra jest zimna, blada i szorstka.
Wygląda na martwą.
Ja też tak wyglądam.
Jestem martwa w środku, pusta.
Wyzbyta z wszelkich uczuć i wspomnień.
Jestem chodzącą śmiercią.
Moją głowę zaprząta tylko jedna myśl:
"Jak długo jeszcze moje nogi zdołają nieść ciało bez życia?".

381 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!