Menu
Gildia Pióra na Patronite

I często boję się , zamykając oczy
myślę zawsze przed snem
jak to się potoczy .
Chyba nie zostawisz mnie?
Tak wiele nas jednoczy .
Kochamy sie.
Wiele par jednak źle kończy.
Postarajmy się.
Niech to pójdzie w dobrą stronę .
Ja za Ciebie w ogniu nawet spłonę .

2437 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • 4 September 2013, 00:42

    mdłe. naiwne. złe. dlaczego? rymy są na poziomie bardzo niskim, pytanie retoryczne faktycznie nie warte odpowiedzi ... a puenta...? ech, co ta miłość robi z człowiekiem.